Om Hipro

Hipro AS holder til i Porsgrunn, Telemark. Vi er leverandører av materialer til byggebransjen.

Bedriften ble etablert i 2008.


Daglig leder er Nils Hjallen, som er utdannet Høgskoleingeniør i Byggfag, med flere års erfaring som salgsingeniør i Corus Byggsystemer samt annen bygge- og anleggsvirksomhet.


Hovedfokus har vært på levering av isolerte eller uisolerte stålbygg, med kledning av sandwichelementer eller korrugerte stålplater. Kundegruppen vår er entreprenører og mindre montasjebedrifter og byggefirmaer. Vi hjelper med å velge ut riktige produkter, foreta statiske beregninger, utarbeider montasjeanvisninger og samordner leveransen fra fabrikk til byggeplass. Vi kan også, via våre samarbeidspartnere, videreformidle pris på ferdig oppsatt bygg.


Gjennom avtaler direkte med ulike produsenter og leverandører i inn- og utland, er våre kunder sikret å få de riktige produktene til de beste prisene. Vi har spesiell fokus på personlig service og oppfølging og ønsker på den måten å hjelpe våre kunder til å vinne oppdragene i et marked preget av stor konkurranse og høyt tempo i gjennomføringsfasen. Vi leverer også utvalgte produkter til konsumentmarkedet, som dører, vinduer, pipehatter, taksikring, isolasjonsprodukter mm.


Fra kontoret i Porsgrunn sørger vi for koordinering og direkte utkjøring til byggeplasser via våre erfarne samarbeidspartnere innen transport.


Klikk her for våre Salgs- og Leveringsbetingelser.